© 2021 by ProTech3D Solutions 

PCC (Portable Climate Computer

System)

PCC is een draagbaar modulair systeem voor elk niveau tuinder of glastuinbouwer. Het wordt gekoppeld aan het al beschikbare klimaatsysteem of werkt stand alone mocht u deze nog niet hebben. PCC helpt de omzet te vergroten en u te groeien als tuinder door het begeleid de kas/tuin te monitoren en zo optimaliseren.

BoomBoX

BoomBox is een idee van een bleutooth speaker gemaakt door 2K spuitgieten. Hierdoor wordt de kwaliteit van het product vergroot en de rubberen bumpers zorgen voor dat uw product tegen een stoot kan. Waar ook ter wereld kunt u genieten van uw muziek in hoogwaardige kwaliteit zonder zorgen.

Voorbeeld projecten

U als klant wilt graag weten wat u van ons kunt verwachten, onderstaand kunt u enkele voorbeelden van onze projecten vinden van producten ontwikkeld (of in ontwikkeling zijnde) van ProTech3D Solutions.

New ATM machine design

Een concept ontwikkeling van een nieuw type ATM machine waarbij het volledig touchscreen is met de kenmerkende handle aan de rechter kant. Alle veiligheid benodigdheden zijn in het product verwerkt. Een nieuw sleek design waarbij het past in elke omgeving en wegvalt in de muur.

New GameConsole Concept

Een concept van hoe een gameconsole in 2020 wordt. Een combinatie van een scherm en knoppen in de controller en een console dat compact is en middels streaming en downloadable games werkt.